Reguliere beton producten

Standaard beton

Standaard beton

U bestelt direct bij de producent, dat is natuurlijk stukken goedkoper. Bestel nu online, we nemen de details met u door en leveren het gewenste beton op de door u aangegeven tijd en plaats.

Nu bestellen
Schuimbeton

Schuimbeton

Schuimbeton heeft isolerende eigenschappen en bestaat uit cementsteen en kunstmatig ingebrachte luchtbelletjes, soms nog aangevuld met fijn toeslagmateriaal zoals kleine polystyreen bolletjes. Schuimbeton heeft een zeer lage volumieke massa en een zeer lage sterkte. Toepassingen In Nederland wordt schuimbeton toegepast in de woning- en utiliteitsbouw voor de volgende toepassingen: werkvloeren afschot- en/of isolatielagen op daken … Lees “Schuimbeton” verder

Nu bestellen
vloerspecie Betonmortel Centrale Groningen - BCG

Vloerspecie

Vloerspecie wordt gebruikt voor het leggen van vloertegels en het maken van cementdekvloeren.

Nu bestellen
Metselmix

Metselmix

Metselmix dient voor het vermetselen van praktisch alle steensoorten. Metselmix is een product dat in diverse kwaliteiten, zoals bepaald in EN 998-2, wordt geleverd.

Nu bestellen
Gestabiliseerd zand

Gestabiliseerd zand

Gestabiliseerd zand is betonzand met 10 tot 20 procent cement. Gestabiliseerd zand wordt veel gebruikt in de wegenbouw, maar is ook een goede fundering voor een oprit, tuin en terras.

Nu bestellen
Groen Beton met duurzame grondstoffen

Groen Beton met duurzame grondstoffen

Groen beton is een betonmortel op basis van afvalmaterialen als gewassen gerecyclede spoorwegballast of betongranulaat. Deze afvalstoffen worden zo hergebruikt en zijn voorzien van een KOMO certificaat op basis van NEN-EN 12620 en NEN 5905. De toevoeging van hoogovenslak zorgt voor substantiële verlaging van de CO2 -uitstoot.

Nu bestellen

Een advies op maat voor elke gewenste betonconstructie

Bij Betonmortel Centrale Groningen leveren we beton dat past bij uw project. Samen met u brengen we uw project in kaart. We zijn gespecialiseerd in het plannen en organiseren van het hele traject van betonproductie tot levering en verwerking. Wilt u advies van onze betontechnologen en adviseurs?
Adviseer mij